Doe mee!

Deelnemer worden

U wilt als instelling deelnemer worden van het KenBiS? Deelnemer worden

Deelnemers aan het KenBiS

Hier vindt u de lijst van alle deelnemende instellingen aan KenBiS, met daarbij de namen van de participanten vanuit deze instellingen. Via de links komt u bij een introductie van de instelling.

Donateurs van het KenBiS

Lees meer informatie over het donateur worden van het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS).

Masterclass

De behandeling van en zorg voor patiënten met een bipolaire stoornis is specialistenwerk. Verpleegkundigen en psychologen worden hier steeds meer bij betrokken, een tendens die KenBiS van harte toejuicht. Het KenBiS heeft daarom het initiatief genomen tot een masterclass bipolaire stoornissen voor deze professionals. Sinds 2007 vindt de masterclass jaarlijks plaats. Lees meer over de masterclass bipolaire stoornissen.

Masterclass Light

Deze masterclass light is een eendaagse cursus waar de onderwerpen diagnostiek, zelfmanagement en farmacologie ten aanzien van de bipolaire stoornis centraal staan. Een bipolaire stoornis is een ernstige aandoening. Veelal worden mensen met een bipolaire stoornis behandeld in de specialistische ggz of de topreferente ggz. Toch worden steeds meer mensen na een stabiele periode verwezen naar de basisGGZ of zelfs helemaal terug naar de huisarts. De basiskennis met betrekking tot de bipolaire stoornis is vaak onvoldoende aanwezig. Lees meer over de masterclass light.