Jubileumcongres 2019

‘Tien jaar KenBiS; de kracht van een stabiel kennisnetwerk’

Op vrijdag 20 september 2019 viert het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen met een jubileumcongres in Amstelveen het tienjarig jubileum van de stichting. Het belooft een boeiend congres te worden met nationale én internationale sprekers!

Tijdens het ochtendprogramma zullen een aantal gerenommeerde internationale sprekers hun bijdrage leveren. Deze sprekers zijn allen aangesloten bij de International Group for the Study of Lithium-treated patients (IGSLi). In de middag zullen er 6 verschillende workshops gegeven worden door professionals werkzaam bij instellingen die deelnemer zijn aan KenBiS. Het programma met een toelichting op de inhoud vindt u hier.

Aanmelden GGZ-professionals

GGZ-professionals kunnen zich aanmelden via deze website. Deelnamekosten zijn € 100,- voor psychiaters en € 50,- voor andere beroepsgroepen. Een lunch is inbegrepen. Er wordt accreditatie aangevraagd voor het congres bij de NVvP, FGzPT, VSR en V&VN.

Aanmelden patiënten/naastbetrokkenen

Er zijn een aantal plaatsen gereserveerd voor patiënten en naastbetrokkenen. Heeft u belangstelling om naar het symposium te komen en bent u patiënt of naastbetrokkene? Dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken bij Henk Mathijssen, voorzitter van Plusminus, via voorzitter@plusminus.nl.

Locatie

Het jubileumcongres wordt gehouden bij Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM in Amstelveen. Een routebeschrijving is hier te vinden: https://griffioen.vu.nl/routebeschrijving/