Disclaimer

De informatie op de website van het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (hierna genoemd het kenniscentrum) is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het kenniscentrum is echter niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van deze informatie. Ook kunnen aan de inhoud op deze website geen rechten ontleend worden.

Op verschillende plaatsen op de site wordt verwezen naar de websites van derden. Het kenniscentrum kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Informatie op deze site kan en mag niet beschouwd worden als een alternatief voor een consult bij of behandeling door een arts. Voor het wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling kan niet vertrouwd worden op informatie op deze site. Daarvoor moet altijd de behandelende arts geraadpleegd worden.

Privacy

Mocht u via de site contact opnemen, zullen uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld worden. Uw naam, email of andere persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden verstrekt worden zonder uw toestemming.

Copyright

Het auteursrecht van alle inhoud op deze website berust bij het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen. Vermenigvuldiging, verspreiding of aanbieden van deze informatie aan derden is niet toegestaan, tenzij schriftelijke toestemming van het kenniscentrum verkregen is. Het framen van de website is niet toegestaan. Ook het vermenigvuldigen of elders gebruiken van illustraties, grafisch ontwerp en broncode van de website is niet toegestaan zonder toestemming van het kenniscentrum. Het gebruik van persoonlijke en adresgegevens zoals die op de site staan voor het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan.

Technische vragen

Voor technische vragen gerelateerd met de website kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website of door te mailen naar:
infokenniscentrumbipolairestoornissen.nl