Koorddansers – leven met een bipolaire stoornis

Op World Bipolar Day, 30 maart aanstaande, verschijnt ‘Koorddansers’, een fotoboek met prachtige zwart-witportretten en persoonlijke verhalen van patiënten met een bipolaire stoornis, hun naasten en hun hulpverleners.

Het boek geeft een realistisch beeld van het leven met een bipolaire stoornis. Het toont de kwetsbaarheid én de kracht, het verdriet én de veerkracht. Het boek draagt bij aan het doorbreken van stigma rondom psychische klachten, het thema dat centraal staat op World Bipolar Day.

Het initiatief voor deze uitgave komt van Annemiek Dols (psychiater bij GGZ inGeest) en Monique van Dijk, spv bij GGZ inGeest). Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met Carla Kogelman, fotograaf en winnaar van onder meer de World Press Award en de Zilveren Camera.

Het boek is vanaf 30 maart te bestellen via Boom Uitgevers.