KenBiS Young Science dag – 7 oktober 2022 – Ben jij erbij?

KenBiS Young Science dag – vrijdag 7 oktober 2022 – ben jij erbij?

Het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS) organiseert op vrijdag 7 oktober aanstaande de tweede KenBiS Young Science dag!

KenBiS wil jonge onderzoekers stimuleren deel te nemen aan het landelijk netwerk bipolaire stoornissen. De werkgroep ‘KenBiS Young Science’ nodigt jou, als jonge onderzoeker, daarom graag uit om deel te nemen aan deze netwerkdag! Het programma biedt je, naast het leren kennen van collega-onderzoekers, de mogelijkheid om gezamenlijk van gedachten te wisselen over het opzetten en uitvoeren van onderzoek aan de hand van verschillende thema’s op het gebied van bipolaire stemmingsstoornissen in Nederland.

Wanneer ben je jonge onderzoeker?
De definitie van ‘jonge onderzoekers’ is breed:

–        Je bent jonger dan 40 en je doet onderzoek naar of participeert in een onderzoeksgroep die onderzoek doet naar bipolaire stemmingsstoornissen

–        Je bent ouder dan 40 maar je bent nog ‘jong’ als onderzoeker doordat je bijvoorbeeld nog bezig bent met een promotieonderzoek dat zich inhoudelijk richt op bipolaire stemmingsstoornissen

Voldoe je aan een van bovenstaande criteria en wil je deelnemen? Meld je dan aan. Hier vind je het formulier.

Voldoe je niet aan bovenstaande criteria maar wil je wel graag deelnemen?
Dat kan! Jonge onderzoekers mogen een introducee meenemen naar de KenBiS Young Science dag. Dus stimuleer je collega die ‘jonge onderzoeker’ is om zich aan te melden en ga mee als introducee.

Wil je een bijdrage leveren aan het programma?
Wil jij tijdens deze dag een pitch geven over jouw onderzoek? We horen het graag! Het programma biedt ruimte voor jouw inbreng. We hebben gedurende de dag verschillende posterpitch-momenten. Bij je aanmelding kun je aangeven of je een pitch wilt geven.

Praktische informatie
Datum                 : vrijdag 7 oktober van 10.30 – 17.00 uur
Plaats                   : Altrecht in Zeist
Vorm                    : fysieke bijeenkomst; de dag is niet digitaal bij te wonen
Kosten                 : er zijn geen kosten verbonden aan deelname
Accreditatie        : er wordt geen accreditatie aangevraagd.

We hopen op je aanmelding! Heb je vragen? Stel ze gerust via info@kenbis.nl.

Werkgroep KenBiS Young Science