Onderzoek: behoeften aan zorg bij partners van een zwangere vrouw met een bipolaire stoornis

In de klinisch wetenschappelijke vergadering van KenBiS op vrijdag 18 maart 2016 gaf Hanneke de Wit, klinisch psycholoog in opleiding bij Dimence, een presentatie over het begrip ‘Caregiver burden’. Tevens gaf zij uitleg over het wetenschappelijk onderzoek gericht op ‘de behoeften aan ondersteuning van partners van een zwangere vrouw, of reeds bevallen, bekend met een bipolaire stoornis of postpartum psychose in de voorgeschiedenis’.

Voor dit onderzoek is zij nog specifiek op zoek naar partners van deze vrouwen die op dit moment in verwachting zijn.

Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Hanneke de Wit is bereikbaar via 0570-604000 of via h.dewit@dimence.nl. De presentatie is hier te vinden.