23rd Annual ISBD Conference – 13 tot 15 mei 2021

Van 13 tot 15 mei 2021 wordt het jaarlijkse congres van de International Society for Bipolar Disorders (ISBD) gehouden. Het wordt gegeven de Covid-19 pandemie helemaal in digitale vorm georganiseerd. Daarmee is het voor velen een unieke kans om dit belangrijkste wereldcongres op het gebied van bipolaire stemmingsstoornissen te volgen, of actief deel te nemen door een poster of presentatie in te dienen. De digitale congrestechniek heeft in het afgelopen jaar een enorme vooruitgang geboekt, waardoor het bijwonen van zo’n congres inmiddels veel meer is dan het kijken naar van te voren opgenomen praatjes.

Op het programma staan plenaire lezingen, plenaire debatten over controversiële thema’s, symposia, brainstormsessies, meet-the-expert sessies, postersessies en symposia verzorgd door ervaringsdeskundigen (Experts by Experience).

Een echte aanrader! Meer informatie is te vinden op de congreswebsite 23rd Annual ISBD Conference.