Vacature lid raad van advies KenBiS

In verband met het vertrek van een van de leden van de raad van advies is het bestuur van het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS) op zoek naar een lid van de raad van advies met een verpleegkundige achtergrond.

In de afgelopen jaren is KenBiS uitgegroeid tot een geprofessionaliseerde organisatie die haar kennis en activiteiten op een aansprekende wijze aan een breder publiek kenbaar wil maken. Sinds 2019 is er een raad van advies ingesteld die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt aan het bestuur. Deze raad van advies wordt gevormd door een groep leden vanuit verschillende achtergronden. De huidige samenstelling van de raad van advies is te vinden op de website van KenBiS.

In verband met de huidige samenstelling van de raad van advies is het bestuur van KenBiS op zoek naar een lid van de raad van advies met een verpleegkundige achtergrond die zijn/haar kennis zou willen inzetten ten behoeve van KenBiS.

Lees hier de volledig vacaturetekst.

Tot uiterlijk 31 augustus kunt u uw schriftelijke reactie op deze vacature sturen naar het bureau van KenBiS via info@kenbis.nl.