KenBiS Young Science dag – 5 november 2021

Het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS) organiseert op vrijdag 5 november aanstaande de eerste KenBiS Young Science dag!

KenBiS wil jonge onderzoekers stimuleren deel te nemen aan het landelijk netwerk bipolaire stoornissen. De werkgroep ‘KenBiS Young Science’ nodigt jou, als jonge onderzoeker, daarom graag uit om deel te nemen aan deze eerste netwerkdag! Het programma biedt je, naast het leren kennen van collega-onderzoekers, een groot aantal interessante presentaties over onderzoeken die uitgevoerd worden op het gebied van bipolaire stemmingsstoornissen in Nederland.

Wanneer ben je jonge onderzoeker?
De definitie van ‘jonge onderzoekers’ is breed:
– Je bent jonger dan 40 en je doet onderzoek naar of participeert in een onderzoeksgroep die onderzoek doet naar bipolaire stemmingsstoornissen; Het onderzoek kan zich in elke fase bevinden; je staat nog aan het begin van het onderzoek en je bent nog bezig met het onderzoeksidee of je bent al een aantal jaren aan de slag en er zijn al meerdere publicaties verschenen over je onderzoek.
– Je bent ouder dan 40 maar je bent nog ‘jong’ als onderzoeker doordat je bijvoorbeeld nog bezig bent met een promotieonderzoek dat zich inhoudelijk richt op bipolaire stemmingsstoornissen

Wil je een bijdrage leveren aan het programma?
Wil jij tijdens deze dag jouw onderzoek of onderzoeksresultaten delen? We horen het graag! Het programma biedt ruimte voor jouw inbreng. De voertaal van de dag zal Nederlands zijn; wil je je presentatie in het Engels geven dan is dat ook geen probleem. Vanzelfsprekend hopen we op aansprekende, enthousiaste en interactieve presentaties.

Praktische informatie
Datum                  : vrijdag 5 november
Plaats                   : Utrecht
Vorm                    : fysieke bijeenkomst waarbij een heerlijke lunch inbegrepen is
Kosten                 : er zijn geen kosten verbonden aan deelname

Voldoe je aan een van bovenstaande criteria en wil je deelnemen?
Meld je dan aan via info@kenbis.nl. Vermeld in je mail wie je bent, hoe we je kunnen bereiken en vermeld in het kort waar je onderzoek zich op richt.

Voldoe je niet aan bovenstaande criteria maar wil je wel graag deelnemen?
Dat kan! Jonge onderzoekers mogen een introducee meenemen naar de KenBiS Young Science dag. Dus stimuleer je collega die ‘jonge onderzoeker’ is om zich aan te melden en ga mee als introducee.

We hopen op je aanmelding! Heb je vragen? Stel ze gerust via info@kenbis.nl.

Werkgroep KenBiS Young Science
Ronald Vonk, Rocco Hoekstra, Eline Regeer, Manja Koenders, Mischa van Bendegem en Tanja Dijk