Goed leven met een bipolaire stoornis – presentatie voorlopige resultaten

Op dinsdag 15 juni 2021 van 9.00-10.00 uur zal de projectgroep van het onderzoek ‘Goed leven met een bipolaire stoornis’ de voorlopige resultaten van het onderzoek aan geïnteresseerde betrokkenen presenteren. Hiervoor organiseren zij een online bijeenkomst. Het doel van de studie is om de effectiviteit van een positieve psychologie cursus voor bipolaire patiënten te onderzoeken. Tijdens de presentatie zullen zij kort uitleg geven over de achtergrond en huidige stand van het onderzoek en hierna zullen zij zich richten op de effecten van de interventie t/m 6 maanden. De presentatie zal ongeveer een half uur duren. Na de presentatie is er tijd voor opmerkingen of vragen ingepland. De meeting is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het onderzoek.

Registratie kan via deze link: https://www.utwente.nl/nl/bms/bipolair/Presentatie1/new-form/
Meer informatie over het onderzoek vind u via de volgende link: https://www.utwente.nl/nl/bms/bipolair/

De onderzoeksgroep kijkt ernaar uit om u op 15 juni te zien!