Netwerkdag 2022

Save the date! Op vrijdag 7 oktober 2022 vindt de eerstvolgende KenBiS Young Science dag plaats.
Na het succes van de eerste netwerkdag in 2021 organiseert KenBiS in 2022 opnieuw een netwerkdag met volop ruimte voor ontmoeting, netwerken en presentaties van onderzoek.

KenBiS wil jonge onderzoekers stimuleren deel te nemen aan het landelijk netwerk bipolaire stoornissen. De werkgroep ‘KenBiS Young Science’ nodigt jou, als jonge onderzoeker, daarom graag uit om deel te nemen aan deze netwerkdag!

Wanneer ben je jonge onderzoeker?
De definitie van ‘jonge onderzoekers’ is breed:
– Je bent jonger dan 40 en je doet onderzoek naar of participeert in een onderzoeksgroep die onderzoek doet naar bipolaire stemmingsstoornissen; Het onderzoek kan zich in elke fase bevinden; je staat nog aan het begin van het onderzoek en je bent nog bezig met het onderzoeksidee of je bent al een aantal jaren aan de slag en er zijn al meerdere publicaties verschenen over je onderzoek.
– Je bent ouder dan 40 maar je bent nog ‘jong’ als onderzoeker doordat je bijvoorbeeld nog bezig bent met een promotieonderzoek dat zich inhoudelijk richt op bipolaire stemmingsstoornissen

Wil je deelnemen aan het KenBiS Young Science netwerk? Mail dan naar info@kenbis.nl, vertel in je mail wie je bent, waar je werkt, welke functie je hebt en wat het onderwerp van jouw onderzoek is of van de onderzoeksgroep waarin je participeert.