Netwerkdag 2021

Op 5 november vond de eerste KenBiS Young Science netwerkdag plaats in Utrecht. Een mooie dag waarbij 40 enthousiaste jonge onderzoekers bij elkaar kwamen voor ontmoeting, netwerken en het delen van ervaringen met het doen van onderzoek!

Ronald Vonk, bestuurslid KenBiS en initiator van KenBiS Young Science, verzorgde een inleiding over het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen en over het doel van KenBiS Young Science. Tineke Mollema, bestuurslid plusminus, vertelde de aanwezigen over plusminus – de vereniging van en voor mensen met een bipolaire stoornis en hun naasten. Vervolgens gingen de aanwezigen onder leiding van Eline Regeer, dagvoorzitter, aan de slag met verschillende thema’s en vragen.

Het middagprogramma werd gevuld met korte pitches van jonge onderzoekers waarin zij, naast uitleg over hun onderzoek, hun vragen voor konden leggen aan de overige aanwezigen. Marc Lochmann van Bennekom en Janwillem Renes gaven de aanwezigen een inkijkje in hun onderzoeksloopbaan. Zij vertelden hoe het is om onderzoek te doen in de wereld van bipolaire stoornissen en deelden hun tips met de aanwezige andere jonge onderzoekers.

Een mooie aftrap van KenBiS Young Science! Een een dag die zeker een mooi vervolg gaat krijgen!

Wil je er een volgende keer bij zijn? Meld je dan aan via info@kenbis.nl.