Netwerkdag 2023

Op vrijdag 13 oktober aanstaande vindt de volgende KenBiS Young Science dag plaats bij Altrecht in Zeist. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

KenBiS wil jonge onderzoekers stimuleren deel te nemen aan het landelijk netwerk bipolaire stoornissen. We blijven daarom voordurend werken aan het vergroten van het netwerk. Deze netwerkdag wordt georganiseerd voor jonge onderzoekers die zich bezighouden met onderzoek naar de bipolaire stemmingsstoornis.

Wil je erbij zijn? Je kunt je alvast aanmelden via dit formulier.

Programma
De werkgroep is bezig met de voorbereiding van het programma waarbij we in 2023 opnieuw veel aandacht zullen hebben voor kennismaking, netwerken en opnieuw in gesprek gaan met een oude meester.
Heb jij wensen of ideeën voor de invulling van het programma voor deze KenBiS Young Science netwerkdag? Wat mag er wat jou betreft echt niet ontbreken? We horen het graag van je. Je kunt jouw ideeën voor deze netwerkdag aangeven als je het aanmeldformulier invult.

Kosten deelname netwerkdag
Als je donateur bent van KenBiS kun je kosteloos deelnemen aan deze dag.
Ben je geen donateur? Dan betaal je € 25,- voor deelname aan deze dag. Daarvoor zullen we je een factuur sturen met het verzoek deze voorafgaand aan de dag te voldoen. Als je ervoor kiest donateur te worden hoef je vanzelfsprekend geen deelnamekosten te betalen. Donateur worden kan via de website van KenBiS.

 

We ontmoeten je graag op vrijdag 13 oktober aanstaande!