Netwerkdag 2024

Het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen organiseert voor de 4e keer de KenBiS Young Science dag! Een inspirerende netwerkdag voor jonge onderzoekers die zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de bipolaire stemmingsstoornis.

Op vrijdag 18 oktober aanstaande vindt de volgende KenBiS Young Science dag plaats bij Altrecht in Zeist. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! Je kunt je aanmelden via dit formulier.

We zijn bezig met de voorbereiding van het programma waarbij we in 2024 opnieuw veel aandacht zullen hebben voor kennismaking, interactie en opnieuw in gesprek gaan met een oude meester. Heb jij wensen of ideeën voor de invulling van het programma voor deze KenBiS Young Science netwerkdag? Wat mag er wat jou betreft echt niet ontbreken? We horen het graag van je. Je kunt jouw ideeën voor deze netwerkdag aangeven als je het aanmeldformulier invult.

Als je donateur bent van KenBiS kun je kosteloos deelnemen aan deze dag.
Ben je geen donateur? Dan betaal je € 25,- voor deelname aan deze dag. Daarvoor zullen we je een factuur sturen met het verzoek deze voorafgaand aan de dag te voldoen. Als je ervoor kiest donateur te worden hoef je vanzelfsprekend geen deelnamekosten te betalen. Donateur worden kan via dit formulier: Donateur worden – KenBiS (kenniscentrumbipolairestoornissen.nl)

We ontmoeten je graag op vrijdag 18 oktober aanstaande!