29-01 online MARIO consortiumbijeenkomst

Tijdens de KenBiS-bijeenkomst van 26 juni 2020 werd er een presentatie over de MARIO screeningstudie gegeven, een studie waarbij de onderzoekers stemmingsklachten bij kinderen van ouders met een psychiatrische aandoening in kaart willen brengen door middel van een korte online screener. Inmiddels zijn de eerste deelnemers voor de studie geïncludeerd, maar de onderzoekers zijn nog steeds heel hard op zoek naar deelnemers. Daarvoor hebben zij de hulp van behandelaren hard nodig.

Op 29 januari 2021 vindt van 14.30-16.00 uur een online MARIO consortiumbijeenkomst plaats. Tijdens het eerste uur wordt er een update gegeven over alle onderdelen van MARIO, waaronder de screeningstudie. Er zal dan veel ruimte zijn voor vragen en discussie. In het laatste half uur wordt er een quiz gehouden. De onderzoekers nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de MARIO consortiumbijeenkomst. Graag leggen zij in deze bijeenkomst nogmaals uit wat de verschillende onderdelen van MARIO inhouden en hoe de onderzoekers hulp bij het werven van deelnemers zouden kunnen gebruiken. Aanmelden kan door te mailen naar mario@ggzingeest.nl. U ontvangt dan een link voor de bijeenkomst.

Meer informatie over het project is te vinden op de website van het MARIO-project.  Op deze website staat ook een link naar de MARIO screeningstudie. Wanneer u wervingsmateriaal, bestaande uit posters en flyers, wilt ontvangen dan sturen de onderzoekers u dat graag toe. Stuur dan een mail naar mario@ggzingeest.nl.

De presentatie die gegeven werd tijdens de klinisch wetenschappelijk vergadering van KenBiS op 26 juni 2020 is hier te vinden.