KenBiS Young Science dag – 13 oktober!

Vrijdag 13 oktober is het zover: de derde KenBiS Young Science netwerkdag! Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma samengesteld met volop ruimte voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen.
We nodigen je als jonge onderzoeker uit om aanwezig te zijn deze dag!

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan via de website van KenBiS. 

Kosten deelname netwerkdag
Als je donateur bent van KenBiS kun je kosteloos deelnemen aan deze dag.
Ben je geen donateur? Dan betaal je € 25,- voor deelname aan deze dag. Daarvoor zullen we je een factuur sturen met het verzoek deze voorafgaand aan de dag te voldoen. Als je ervoor kiest donateur te worden hoef je vanzelfsprekend geen deelnamekosten te betalen. Donateur worden kan via de website van KenBiS: Donateur worden – KenBiS (kenniscentrumbipolairestoornissen.nl)

Over het KenBiS Young Science netwerk
KenBiS wil jonge onderzoekers stimuleren deel te nemen aan het landelijk netwerk bipolaire stoornissen. Wanneer ben je een jonge onderzoeker?Een jonge onderzoeker is een breed begrip:
– Je bent jonger dan 40 en je doet onderzoek naar of participeert in een onderzoeksgroep die onderzoek doet naar bipolaire stemmingsstoornissen
– Je bent ouder dan 40 maar je bent nog ‘jong’ als onderzoeker doordat je bijvoorbeeld nog bezig bent met een promotieonderzoek dat zich inhoudelijk richt op bipolaire stemmingsstoornissen

Ken je een jonge onderzoeker die zich bezighoudt met onderzoek naar de bipolaire stemmingsstoornis of belangstelling heeft om onderzoek te gaan doen? Stuur deze uitnodiging dan door en enthousiasmeer je collega zich aan te sluiten bij het netwerk KenBiS Young Science! Help je mee het netwerk te uit te breiden?

We ontmoeten je graag op vrijdag 13 oktober aanstaande!