Training ‘Goed leven met een bipolaire stoornis’

‘Goed leven met een psychische aandoening’ is een transdiagnostisch behandelprogramma voor mensen een ernstige psychische aandoening. Het programma is bij uitstek geschikt voor mensen met een bipolaire stoornis in de euthyme fase.

KenBiS organiseert een training voor behandelaren met interesse voor het programma en voor de positieve psychologie in het algemeen. Na afloop van de training ben je in staat om ‘Goed leven met een psychische aandoening’ uit te voeren. Je maakt kennis met verschillende positief psychologische interventies die je ook losstaand kunt toepassen.

De training wordt verzorgd door Ernst Bohlmeijer, hoogleraar geestelijke gezondheidsbevordering van de Universiteit Twente. Hij is een van de ontwikkelaars van het programma. Ernst Bohlmeijer doet veel onderzoek naar positieve psychologie, ACT en compassietraining in de GGZ.
De eerste online training vindt plaats op vrijdag 20 mei en wordt gegeven via Zoom. De online training duurt van 9.30 – 16.30.

Aanmelden voor deze training is op dit moment niet meer mogelijk. Het maximale aantal deelnemers is bereikt.
Mocht je belangstelling hebben voor een volgende training dan kun je mailen naar info@kenbis.nl.

Deelnamekosten zijn € 190,- voor professionals werkzaam bij een aan KenBiS deelnemende instelling. Voor professionals elders werkzaam zijn de deelnamekosten € 275,-. De deelnamekosten zijn inclusief cursusmateriaal. Er kunnen maximaal 12 professionals deelnemen. Je inschrijving is definitief op het moment dat je hiervan een bevestiging hebt ontvangen vanuit het bureau van KenBiS.